Çorum,Türkiye,Şıhlar,Şeyhler, Mecitözü,
•
Üye Girişi
Kullanıcı Adı
Parola
Oturumu Aç
Şifremi Hatırlat
Şifremi Hatırlat
|
|
Yeni Üyelik
Yeni Üyelik
Renk Tonu Değiştir
Arka Plan Değiştir
İletişim Formu
Favorilere Ekle
Anasayfam Yap
Yeni sitemizin tasarımı ve kullanışı nasıl
Çok güzel
Güzel
Orta halli
Kötü
Anket
Anket
ANASAYFA
TANITIM
ÜYELERİMİZ
HABER & GÜNDEM
DUYURULAR
SOY AĞACI
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ŞİİRLERİMİZ
ETKİNLİKLER
SOHBET
GAZETELER
OYUNLAR
FORUM
ZİYARETÇİ DEFTERİ
DOST SİTELER
MESAJ PANOSU
İLETİŞİM
DERNEK YÖNETİMİMİZ
DERNEK ÜYELERİMİZ
SİTEMİZE İÇERİK GÖNDERİN
ŞEHİTLERİMİZ
ÖNEMLİ KİŞİLER
ESNAFLARIMIZ
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz...
Otomatik Çal
Eklenti Kur
Radyo
Radyo
Basın Bülteni
Basın Bülteni
Tarayıcınız satır içi çerçeveleri desteklemiyor veya şu anda satır içi çerçeveleri göstermek için yapılandırılmamış.
ZİYARETÇİ DEFTERİ
ZİYARETÇİ DEFTERİ
Şuan Online Üyeler :
7
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
CELAL YÜCESOY
Online Ziyaretçi Sayısı :
10
Bugün Ziyaret Sayısı :
52
Toplam Ziyaret Sayısı :
207203
Toplam Üye Sayısı :
470
Toplam Entegre Kişi Sayısı :
502
(Üyeler ve Panelden Eklenenler)
Son 5 üye :
SİNAN AKGÜL
ADEM AVCI
GÜL AYDOĞDU (YILMAZ)
TANER ÇÖRDÜK
DİDEM TEPE
Görsel grafik için tıklayınız
İstatistikler
İstatistikler
Davet
Davet
Bölümü
Bölümü
Tanıdıklarınızı çağırın sitemizi canlandırın
İletişim
İletişim
Formu
Formu
info@seyhlermahallesi.com
Etkinlik
Etkinlik
Kayıt Formu
Kayıt Formu
Etkinliklere kaydolmak için tıklayınız
Sohbet
Sohbet
Bölümü
Bölümü
Dolu dolu ve hoşça vakit geçirmek için
Yeni Doğanlar :
HÜSEYİN YİĞİT ŞEN
Yiğit Çördük
EYLÜL AŞKAN
EVRİM TEPE AŞKAN
DOĞA ERKOÇ(KURT)
Vefat Edenler :
CUMA SAKAT
NAZIM ŞEN
İbrahim Çördük
Abdullah Bala
Nazlı Gürer
Askerde Olanlar :
Eren Araz
SUAT AŞKAN
CAN SAKAT
ümit gülay
GÜNAY BALA
Hasta Olanlar :
Düğünü Olacaklar :
Ölüm Yıldönümü Olanlar :
Doğum Günü Olanlar :
HASAN TEPE
HASAN TEPE
SERKAN AYGAR
Tüm Bildirimler »
Çeşitli Bilgiler
Çeşitli Bilgiler
DERNEĞİMİZİN 2012 YILI ETKİNLİKLERİ
Ana Sayfa
»
Forum
»
Genel Konular
»
Etkinlikler
»
Derneğimizin 2012 Yılı Etkinlikleri...
Ana Sayfa
Celalettin Yücesoy
Celalettin Yücesoy
144 Hit
Gönderim Tarihi : 11.02.2012
11.02.2011 tarihinde Dernek Yönetim Kurulu olarak toplandık. Yönetim Kurulu üyemiz Av.Murat Çördük’ü yeni bürosonda ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında da Yönetim Kurulumuzca aşağıda yazılı kararları aldık.
1- Dernek Yönetimimize gelen yoğun talep üzerine Vizyondan kaldırıldığından dolayı hiçbir yerde izleme şansınız olmayan, talebimiz üzerine bize özel yayınlanacak “SAKLI HAYATLAR” sinema filmine gidemeyen ve tekrar gitmek isteyen köylülerimizi 4 Mart 2012 Pazar günü bu filmde buluşturma kararı aldık.
2- 10 Mart 2012 tarihinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine derneğimiz adına katılacağız, katılmak isteyen köylülerimizde birlikte çok eğlenceli bir gün geçireceğiz.
3- Nisan ayında her yıl derneğimizce düzenlenen Müzikli Eğlenceli Buluşma Yemeği hazırlıklarına şimdiden başlayacağız.
4- Derneğimizin yayını olarak PINARBAŞI adında DERGİ çıkartılacak.
5- Derneğimizin üye sayısının çok az oluşu ve yıllık 60 TL olan aidatımızla sizlerden gelen mesaj göndeme taleplerini derneğimizce karşılamakta zorlandığımızdan dolayı; Derneğimizin Web sitesi aracılığıyla SMS hizmetinden yararlanmak isteyen yurt içindeki köylülerimizden ÖLÜM DUYURULARI dışındaki (düğün, nişan, yemek ve sair) duyurular için her yıl derneğimiz Yönetim Kurulunca belirlenecek ücret talep edilecektir. ÖLÜM DUYURULARI İÇİN DERNEĞİMİZCE ÇEKİLECEK SMS LER ÜCRETSİZDİR.
6- Derneğimize üye olma talebinde bulunan aşağıda isimleri yazılı hemşehrilerimizle en kısa zamanda buluşarak üyelik işlemlerinin tamamlanması sağlanacaktır.
1-Bülent Çördük
2-Adnan Tepe
3- Mustafa Tepe
4-Mehmet Sakat
5- Hürü Sakat
Not :Etkinliklerle ilgili detaylı bilgiler kısa zamanda web sitemizde yayınlanacaktır.
Erdal Araz
Erdal Araz
Gönderim Tarihi : 13.02.2012
Dernek yönetimi olarak, yeni bürosunu açan yönetim kurulu üyemiz Avukat Murat Çördük'e hem hayırlı olsun dedik. Hem de derneğimizin bu yılki etkinlikleri ile ilgili önemli kararlar aldık. Yararlı ve güzel bir toplantı oldu. Umarım bu aldığımz kararları kısa sürede uygulamaya başlarız. Ve bütün köylülerimizle de paylaşırız. Benim köylülerimden dileğim bize destek olmaları, ve etkinliklerimize mümkün olduğunca katılmalarıdır. Her zaman söylediğim gibi, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır.
Kemal Tepe
Kemal Tepe
Gönderim Tarihi : 20.02.2012
Merhabalar başkanım
Öncelikle dernek adına yapılan çalışmaları faliyetlerinizi ve ileride yapmayı planlamış olduğunuz etkinlikler için yol haritası belirlemeniz çok güzel olmuştur.Sizlerden ricam Ankara da oturan köylülerimize ve eniştelerimize dostlarımıza bir bir ulaşarak ziyaret etmeniz onları dernek çatıısı altında toplamanız sorunlarını yada dernekten ne beklediklerini belirlemenıniz yararlı olacaktır.Birlikten kuvvet doğar bir elin nesi var iki elin sesi var atasözünden yola çıkarak bizlerinde derneğimize sahip çıkmamız oradaki görevli arkadaşlara yardımcı olmnamız yanlarında yer almamız ferekir dernek aidatı için belirlenen tutar o kadarda yüksek değil bir kereye mahsus verilmektedir.
Başkanım siz ve yönetim kurulundan ricam derneğimizin daha etkin çalışması için bir lokal yada yerinin olması daha iyi olabirilmi bu nedenle insanlarımız bir araya gelir hafta sonlarında daha rahat toplantı yapma görüşme imkanı bulunabilir.
Örnegin İzmir dernegimizin daha aktif ve faal durumda olması dernek lokalinin açılması ile daha yoğun katılım olmaya başlamıştır.Kadınlar günü düzenlenmekte bazı yemekler yada toplatılar dernek lokalinde yapılması yada İzmire ziyarete giden kişilerin mutlaka dernek binasına uğrayarak oradaki dost ve akrabalarını gördükleri haberleri bizleri sevindirmektedir.
İzmir derneginin başkanını ve yönetim kurulundaki arakadaşlarımızı bu başaralı girişimlerinden dolayı kutlamak gerekir.
Ankarada bürosunu ziyaret ettiğiniz Murat Çördük'e işlerinde başarılar diliyorum.
Bildiğim kadarıylar derneğimize kayıt olmak için illede o ilde ikamet etme zorunluğu bulunmamakta olup köylülerime dostlarımızı derneğe üye olmaya katılmalarını rica ediyorum.
Dernek başkanı ve yönetimindeki arakadaşlara işlerinde kolaylıklar diliyorum
KEMAL TEPE
ÇORUM
Celal Yücesoy
Celal Yücesoy
Gönderim Tarihi : 02.03.2012
Derneğimizin etkinliklerinin artarak devam etmesini görmek beni ziyadesiyle memnun etmektedir. Başta Başkan ve yönetim kurulu olmak üzere emek veren herkese teşekkürler ediyorum. Sayın Avukatımız Murat Çördük'ün bürosunun hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum.
CEVAP GÖNDERİM FORMU
CEVAP GÖNDERİM FORMU
Mesajınız*
:
Not :
Lütfen küçük harf kullanınız.
Not :
Lütfen küçük harf kullanınız.
Önemli Not :
Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi1 :0,0234
Tam Ekran
http://www.seyhlermahallesi.com/forum/genel-konular/etkinlikler/detay/dernegimizin-2012-yili-etkinlikleri/1595/1907000899/html
Download Silverlight Plug-in